Батько кинув мене після смерті мами і переїхав до свого нового кохання. Нещодавно я вирішила відвідати його, але такої реакції не чекала.

У 27 років я вперше за кілька років відвідала батька, чим привела його у дикий подив. Після того, як моя мама померла від тривалої хвороби, батько переїхав до тітки Марини та їхньої п’ятирічної дочки, моєї зведеної сестри. Його вибір викликав різку критику, зокрема й з мого боку.

 

Advertisements

Мої батьки одружилися молодими за величезним коханням, але згодом віддалилися один від одного. Батько успішний бізнесмен часто був відсутній. Коли я вступила до коледжу, він навіть купив мені квартиру, але я рідко бачила його вдома. Раптом почали ходити чутки, що батько має іншу сім’ю. Зрештою, він зізнався нам з мамою, що йде від нас до Марини, у якої була дитина, яку він вважав своєю.

 

Але коли з’ясувалося, що мама невиліковно хвора, тато залишився і боровся за її життя до її смерті. Коли мами не стало, тато переїхав до Марини . Я відчувала себе настільки зрадженою, що розірвала з ним стосунки. Тепер, коли я чекаю на власну дитину, щось змусило мене відновити стосунки з батьком – з моєю єдиною рідною людиною. Побачивши його знову, я остаточно вибачила його. Цей сивий чоловік завжди був для мене люблячим батьком і, наважуся сказати, дбайливим чоловіком для моєї мами, і я хочу, щоб моя дитина знала його як свого дідуся

Advertisements