Аліна ніяк не може зрозуміти безвідповідальну поведінку зятя Михайла. Її дочка Надя – у критичному стані, але її чоловік віддає перевагу спілкуванню з друзями.

Аліна Семенівна була остаточно приголомшена поведінкою зятя. У її дочки Наді, яка вийшла заміж за Михала, чоловіка з багатої сім’ї, була складна вагітність, а попередні переривання лише посилювали їхню тривогу. Міша здавався байдужим до всього цього, віддаючи перевагу світським тусовкам, а не підтримці дружини в критичний період її перебування в лікарні.

 

Advertisements

Вагітність Наді протікала з ускладненнями, через що їй довелося провести багато часу в лікарні під пильним наглядом лікарів. Незважаючи на всю серйозність ситуації і турботу кращих лікарів, Міша, на жаль тещі, все одно віддавав перевагу дозвіллю спілкуванню з вагітною дружиною. Коли настав час кесарева, Міша взагалі виявився недоступним – поїхав кататися на лижах, залишивши дружину на операцію на самоті.

 

Аліна Семенівна, приховуючи правду від дочки, зберігала видимість нормального життя і при цьому кипіла від люті на зятя. Народження дитини мало змінило поведінку Михайла, і Алина стала на повному серйозі турбуватися про подальшу долю сім’ї своєї дочки. У міру наближення дня виписки вона всіма силами бореться зі своєю зневагою до Михайла, сподіваючись, що він все-таки виявить відповідальність і підтримає дружину та новонародженого сина.

Advertisements