Моя герань ще ніколи так пишно не цвіла: одна бабуся порадила мені одну підгодівлю.

Відмінне домашнє підживлення, яке чудово підійде для всіх ваших кімнатних рослин, включаючи герань, і при цьому зовсім нескладне в приготуванні. Всі інгредієнти вже, скоріш за все, є у вас на кухні. Це підживлення обіцяє буяння цвітіння та здоров’я ваших зелених вихованців.

Advertisements

Підживлення для зміцнення імунітету рослин. Існує безліч різних видів підживлення, але одна особливо ефективна та універсальна – на основі аптечного йоду. Вона відмінно підходить як для домашніх, так і для садових рослин.

Застосування йоду для рослин: переваги та дозування. Для кожної рослини готують 100 мл цього натурального добрива. Ось як правильно його використовувати:

Йодове підживлення дійсно унікальне! Вона не тільки зміцнює імунітет рослини, а й сприяє її росту, покращує засвоєння інших поживних речовин, покращує якість, форму та цвітіння. Для садових культур йод посилює смак плодів, продовжує термін їх зберігання, допомагає дорослим рослинам у боротьбі зі шкідниками, а молодим саджанцям – краще приживатися після пересадки у відкритий ґрунт.

Просте, але дуже ефективне підживлення! Його використання хоча б раз на місяць перетворить ваші рослини, включаючи герань, фіалку, орхідею, декабриста та грошове дерево.

Advertisements