Крихітні артисти балету влаштували грандіозне шоу. Але дуже скоро все пішло за планом.

Ми просто обожнюємо відео із серії ”Все пішло не так”, тому що вони нагадують нам про головне: незалежно від того, як ретельно ви все плануєте та практикуєте, завжди є найменша можливість, що щось піде не так. Але що ще важливіше: ці ролики показують нам, що завжди є місце для імпровізації, і ми повинні радіти з того, що змогли її застосувати. Ці прекрасні малюки вишикувалися в ряд, щоб показати своїм батькам, чому вони навчилися протягом уроків з танців.

Хореограф спочатку оголосив, що діти зібралися показати всім різні стилі танцю, починаючи з повільного. Але як тільки починаються танці, дівчинка наприкінці ряду вирішує трохи відхилитися від початкового сценарію. У той час, як всі інші намагаються щосили наслідувати свого вчителя – вона крутиться так, ніби у неї зовсім інша програма! Коли всі переходять від повільного темпу до помірного та швидкого, веселощі наростають все більше і більше.

Advertisements

Наш маленький імпровізатор просто не бажає стояти на місці, бігаючи довкола колег по цеху. Але на цій веселощі не закінчується. Коли перша дівчинка трохи заспокоюється, інша вирішує, що настав час і їй отримати свою увагу і визнання. Дивитися на те, що відбувається без посмішки, просто неможливо. Не забудьте подивитися повне відео нижче та залиште коментар про свої відчуття.

Advertisements