В офісі Марію всі вважали “чоловіком”. Але одного разу на корпоративі вона довела, наскільки люблячою матір’ю вона може бути

Марійка з ранніх років мала жва вий характер. Її друзі і подруги весь час дивувалися тому, що така заучка, як Марія, якщо того вимаrала ситуація, давала відсіч словам. А якщо треба, то і силою. Нікому не було дозволено поруաувати межі дозволеного. Коли вона була свідком того, як хтось сильний намагався обра зити слабкого, то Марія ні секунди не роздумувала – заступалася за скривдженого, ставала для нього захистом. Вона була цілеспрямованою, володіла лідерськими якостями, вміла подолати будь-які тру днощі. Маша була абсолютно байдужа до того, що про неї говорять. Багато хто намагався при будь-якому випадку обра зити її, сказати їй rидоти і обговорювали її.

Тільки вона зовсім не звертала увагу на таких людей-вони були їй нецікаві. Звичайно ж, були і ті, хто підтримував Марію. Вони були близькі до неї-таких було дуже багато. Вона часто любила повторювати:” робіть те, що вважаєте за потрібне, а далі – будь, що буде ” то був її головний життєвий пріоритет.

Advertisements

Марія вперто домагалася своєї мети, по сходинці піднімалася по кар’єрних сходах. Якось, коли вона проходила повз кабінет своїх підлеглих, то почула за своєю спиною такі фрази: “Ну ось, скінчилося наше райське життя-чоловік в спідниці з відпустки повернувся”. Цілком ймовірно, хтось би на такі слова обра зився. Тільки не Машенька.

Advertisements