Коли стосунки Сашка та Ганни стали серйознішими, бабуся Ганни почала переживати, адже вона боялася, що мрії її онуки так і не здійсняться.

Ігор Іванович та Марія Сергіївна, пенсіонери з міста, захотіли провести літо на селі, не маючи при цьому жодних зв’язків чи ділянки. Несподівано Марія Сергіївна через свою колегу Риту домоглася безкоштовної оренди будинку, домовившись сплатити тільки комунальні послуги, замість оренди. Після приїзду подружжя було вражене красою села. Рита порадила їм потоваришувати із сусідами, щоб у разі чого попросити у них допомоги.

 

Advertisements

Дотримуючись поради, Марія потоваришувала з Марією Петрівною, яка познайомила її з місцевими ресурсами, такими як свіже молоко, яйця та місця збирання найсмачніших ягід. Марія також познайомилася з онукою Марії Петрівни, Ганною, яка вміло збирала ягоди на продаж, щоб здійснити свою мрію – вчитися музиці. Коли до подружжя приїхав син, Сашко, він був миттєво вражений красою та голосом Ганни. Запропонувавши їй допомогти пройти прослуховування в музичній школі, вони зблизилися і почали дружити.

 

Сашко, зачарований простим сільським життям та чарівністю Ганни, продовжив своє перебування на дачі. Коли стосунки Сашка та Ганни стали серйознішими, бабуся Ганни почала переживати, що між молодими виникнуть розбіжності, а великі мрії Ганни вступлять у суперечність із сімейним життям. Незважаючи на її побоювання, закохані побралися, а Ганна була прийнята до музичної школи, як і мріяла. Їх зв’язок міцнів, і вони часто поверталися в село до бабусі та дідуся Ганни. Напередодні весілля, розмірковуючи про долю, Ганна згадала слова бабусі про те, що вона знайде свій спокій в одній людині, і зрозуміла, що знайшла його у Сашку.

Advertisements