Чоловік зрадив мені, коли я була вагітна, але я вирішила залишитися з ним, не видаючи того, що все знаю. Причина на це була проста.

Багато років тому я зустріла Сергія – чоловіка, якого я уявляла собі як ідеального чоловіка, особливо з огляду на моє важке дитинство без батька. Мати вигнала батька через його зраду, внаслідок чого вона була перевантажена, а я часто залишалася поза увагою. Я жадала стабільності і заприсяглася не повторювати минулого своєї матері. Сергій був чарівний, і я відразу зрозуміла, що це та сама людина. Ми присвятили себе один одному та спільними зусиллями створили затишний будинок.

 

Advertisements

Незабаром я завагітніла, і Сергій був у захваті. Однак з плином вагітності я помітила, що його погляд став слабшати, він став часто затримуватись на роботі. Якось, повернувшись додому раніше через хворобу, я побачила ознаки присутності іншої жінки в нашому будинку. Замість того, щоб поговорити із Сергієм, я пішла у ванну, де в мене одразу потекли сльози. Я вирішила не йти від нього , побоюючись повторення долі моєї матері. Вийшовши з ванної кімнати,

я побачила, що жінка зникла, а Сергій приготував нам вечерю. Незважаючи на те, що я усвідомлювала його зраду, я вважаю, що це була короткочасна помилка, пов’язана з труднощами моєї вагітності. Я вирішила залишитися, поставивши у пріоритет майбутнє нашої родини. Наступного дня Сергій вручив мені свою кредитку, запропонувавши побалувати себе. Багато хто може не погодитися з моїм рішенням, але це моє життя , і я обрала майбутнє нашої сім’ї, а не миттєвий душевний біль.

Advertisements