Я зібрала всі необхідні документи та вже заявила у відповідні органи на працівників дитячого садка, який відвідує мій син. Терпіти таке ставлення більше не має сил.

Ось уже 2 роки як я переживаю виснажливе випробування, пов’язане з моїм тепер уже 5-річним сином та його дитячими садками. Спочатку я записала сина у елітний дитячий садок. Незважаючи на мій урівноважений стиль виховання, його короткочасне перебування там призвело до проблем зі здоров’ям та заїкуватості. Після спілкування зі співробітницею, яка розповіла про свою астму, я поставила під сумнів її придатність до роботи з дітьми – і забрала свого сина з цієї установи. Наступна спроба записатися в інший дитячий садок виявилася не менш травматичною.

Через кілька годин після першого дня сина там мені терміново зателефонували та попросили забрати свого засмученого сина, який не відходив від вхідних дверей. Ця модель тривала, і кульмінацією став випадок, коли син повернувся додому з синцем на шиї, дуже схожим на слід від удушення, який, як з’ясувалося пізніше, був викликаний тим, що вчителька використовувала його шарф як покарання. Незважаючи на мої спроби обговорити ці проблеми з адміністрацією дитячого садка, я зіткнулася лише з нехтуванням та ворожістю, кульмінацією яких стало звинувачення мене у пияцтві та нападі під час конфронтаційної зустрічі.

Advertisements

 

Наступна госпіталізація сина з пневмонією зміцнила мою рішучість. Під час огляду лікарі також виявили у мого сина серйозну травму руки. Озброївшись медичними свідченнями його травм, я звернулася до місцевої влади, що призвело до розслідування. Незважаючи на те, що виховательки просили мене про поблажливість, посилаючись на особисті обставини, я залишилася непохитною. Я зроблю все, щоб убезпечити свого сина та, можливо, інших дітей та їхніх батьків від подальшої шкоди з боку некомпетентних робітниць дитячих закладів.

Advertisements