Як тільки наш син пішов до школи, бабуся вирішила купити для нього житло. Це пролунає дивно, але я проти такого рішення.

Я була заміжня за Павлом уже понад десять років. Ми – полярні протилежності у вихованні. Мої батьки, дотримуючись нашої сімейної традиції, навчили мене незалежності. Після закінчення моєї освіти вони вважали, що я маю сама орієнтуватися в житті. Вони допомагали у справді важкі часи, але загалом я знала, що у цьому світі я сама по собі. Вони часто перевіряли мене, пишаючись моєю стійкістю. Виховання Павла було взагалі іншим.

 

Advertisements

Його батьки жили заради своїх дітей, виконуючи всі їхні бажання , які могли собі дозволити. На щастя, Павло не став повністю егоцентричним. Він знайшов хорошу роботу і самодостатній. Різниця у нашому вихованні явно виявилася, коли у нас народився син. Як тільки він підріс і пішов до школи, моя свекруха оголосила про свої наміри купити йому квартиру. Не питаючи нашої думки, вона наполягла на тому, щоб забезпечити його майбутнє у зв’язку з невизначеними часами. Хоча я спочатку чинила опір , Павло переконав мене, що це буде зроблено зі щирої турботи про нашого сина.

Свекруха безжально розпитувала нас про вибір квартири, доки одна з них не була куплена. Зараз вона хоче зареєструвати її одразу на ім’я нашого сина, проти чого я рішуче виступаю. Я вірю, що це позбавить його найважливіших життєвих уроків, зробивши його самовдоволеним. Незважаючи на нинішню економічну невизначеність – як зазначає Павло – я тверда у своїй вірі. Я не знаю, як це пояснити моїй свекрусі. Вона має добрі наміри, але я дуже боюся наслідків…

Advertisements