Дівчина викликала таксі та вийшла. Машина зупинилася біля дверей, і вона заскочила до неї. І лише наприкінці дня Іра усвідомила, що це було зовсім не таксі.

Поглянувши на годинник, Іра схопилася з ліжка і поспішно збиралася. Вона запізнювалася на дуже важливу співбесіду в офісі. І все через нещасний будильник, який чомусь не спрацював. Дівчина швидко одяглася та викликала таксі. Коли машина зупинилася біля під’їзду, вона швидко в неї застрибнула. -А у вас хороший сервіз, швидко приїхали!

Водій якось дивно на неї подивився. -А Ви мабуть дуже спізнюєтеся. -З чого ви взяли? -Ви око лише одне нафарбували. Іра розгубилася. -Чорт, ви маєте рацію! -Я тоді по дворах поїду, щоби довезти вас вчасно. Хлопець привітно посміхнувся. Він справді довіз її вчасно. Щоправда, брати гроші чомусь відмовився, сказав, що подарунок від компанії. А ще візитівку свою дав на прощання.

Advertisements

Візитівку вона спромоглася розглянути лише ввечері, коли звільнилася від справ. Тут вона і розгубилася, виявилося, що хлопець не був таксистом, на візитівці було написано «директор будівельної фірми». Дівчина сильно почервоніла. Вона посоромилася зателефонувати йому і вибачитися. Але він сам якось приїхав до офісу і чекав на неї після роботи. -Ви мені не передзвонили, тому я вирішив сам вас відвідати. До речі, вам не потрібен випадково таксист? Із задоволенням довезу вас додому

Advertisements