Мільйонер подав до су ду на колиա ню дружину після того, як виявив, що сини, яких він ростив протягом 21 року, не його

Відносини батька з дітьми — це прекрасна зв’язок, яку нелегко розірвати. Але що, якщо в один прекрасний день батько виявить, що дитина, яку він виховав, не його? Саме це сталося з одним спустошеним людиною.Річард Мейсон-відданий батько, але він виявив, що троє хлопчиків, яких він виростив, що не були його синами. Лікарі сказали йому, що він був безплідний з самого народження.

Advertisements

Річард ніколи не сумнівався, що він біологічний батько хлопчиків, поки три роки тому йому не поставили діагноз муковісцидозу. Саме тоді тести підтвердили, що він не має жодних зв’язків зі своїми 23-річними синами і 19-річними близнюками. У Кейт був роман з чоловіком протягом чотирьох років в кінці 90-х років! Мейсон вже десять років був у розлученні зі своєю колишньою дружиною, коли дізнався правду.«Ти не знаєш, що реально, а що ні — я наче живу в Матриці. Хтось каже вам: «Все, що ви знаєте, і все, що ви вважали твердим і істинним, нереально і ніколи не існувало. Ти не батько, у тебе не може бути дітей, твоє ім’я не буде тривати».

Відчуваючи себе зрадженим і розбитим серцем, Мейсон вирішив подати до суду на свою колишню дружину. Кейт повинна була виплатити йому 318 250 доларів США після рідкісного випадку шахрайства з батьківством, який дозволив їй зберегти особистість справжнього батька в таємниці. Дізнавшись найжорстокішу правду, Мейсон показав, що все вже ніколи не буде колишнім.«Я проходжу повз магазин іграшок, і це нагадує мені про покупку різдвяних подарунків. І коли друзі публікують в Facebook щось про своїх власних сім’ях, наприклад, про свій перший онука, або говорять, що пишаються своїм хлопчиком за щось, я просто думаю: «Боже мій, у мене все це забрали».

Advertisements