Я доглядала хвору матір своєї подруги, яка працювала в Італії. Але коли вона повернулася, то приголомшила мене своєю поведінкою.

Ми з моєю сусідкою Галиною дружили з дитинства, і наші життя йшли подібним шляхом, поки Галина не розлучилася з чоловіком і не стала сама піклуватися про свою хвору матір і сина. Зрештою, вона змушена була поїхала працювати до Італії, а я зі свого боку погодилася дбати про її матір за 3 тисячі на місяць.

 

Advertisements

Хоча в результаті я допомогла набагато більше, ніж було обумовлено, Галина заплатила мені ту суму, про яку ми домовлялися спочатку. Коли вона повернулася з Італії, я попросив у неї в борг, щоб відправити свою дочку до Англії. Але вона відмовилася, заявивши, що вже заплатила мені достатньо, і назвала мене лінивою, жадібною та неекономною.

 

Але згодом вона знову попросила мене знову подбати про її матір, але за менші гроші, оскільки вона в той період відкладала гроші на покупку квартири для свого сина. Я відмовилася, все ще відчуваючи себе скривдженою через те, що вона не оцінила мою допомогу, і за її недобрі слова. Хоча в глибині душі я була готова знову допомогти, якби вона ставилася до мене краще, але цього разу я вирішила дозволити їй вирішувати свої проблеми самій.

Advertisements