Моя подруга стала пропадати в робочій рутині. З дитиною почали займатися чоловік і сестра подруги . Незабаром її чекав неприємний сюрприз.

Я дружила з нею з першого класу, вона була дуже розумною дівчинкою, я її дуже любила. Ми з нею дуже тісно дружили, тільки ось подруга за собою особливо не стежила. Одягалася вона nогано, а ось її сестра, навпаки, дуже любила вбиратися, фарбувалася і доглядала за собою. Хлопці за нею ходили натовпами, вона змінювала їх дуже часто, і сестра не могла її зрозуміти. Після закінчення школи, ми поступили в різні універи, але зв’язок підтримували. Її сестра дуже любила сцену, грала на ній, співала, вступила до музичного училища, там і почала зустрічатися з гарним хлопцем, від якого всі дівчата були без розуму.

Минув деякий час, вона заваrітніла від нього, але взагалі не хотіла обтяжувати своє життя дитиною. Навіть не хотіла народжувати, але батьки наполягли. Її хлопець виявився порядною людиною, яка була готова взяти на себе відповідальність. Вони зіграли скромне весілля. Спочатку все було начебто добре. Чоловік знайшов роботу і добре справлявся з роллю батька, але коли їх синові виповнився рік, дружина теж почала пропадати в робочій рутині. Вийшло так, що весь час за дитиною дивилися то сестра, то чоловік.

Advertisements

Чоловік з сестрою проводили багато часу разом, і вона сама не зрозуміла, як закохалася в чоловіка сестри. Намагалася відігнати всі ці думки, адже не хотіла руйнувати сім’ю своєї сестри. Вийшло так, що красуня-сестра взагалі забула про чоловіка і дитину, у них постійно були постійні сварки, сkандали. Моя подруга стала помічати, що симпатія у них взаємна. І ось, прийшла подруга до мене, вся заnлакана, сказала, що сестра застукала її і чоловіка разом. Я не могла повірити: вона сказала, що вже рік як вони kоханці. Батьки звинувачують її в тому, що через неї зруйнувалася сім’я, але я так не вважаю: сестра так і так не любила чоловіка. Зараз вона залишила дитину з чоловіком і поїхала за кордон, знайшовши собі багатого kоханця.

Advertisements