Коля сів поруч зі своєю нареченою, яка мала трьох батьків. Вона не могла всіх запросити на своє весілля, і тут Коля дав геніальну пораду.

— Так, удивила теща так, удивила. Ну що ж, давай шукати вихід, — Коля почухав голову і сів поруч зі своєю нареченою. Думати. Ніна має трьох батьків. Перший, він же батько Сергій. Папа Сергій. Моряк далекого плавання. Вдома бував рідко, але кожен його приїзд ставав святом для маленької Ніночки. Але його регулярні довгі відлучки з дому стали причиною того, що мати поkохала іншого. Другий.

Папа Олег. Уважний, добрий, дбайливий. Він завжди був поряд. Доки Ніна не поїхала вчитися в інше місто. Третій. Дядько Макс. Новий чоловік матері. Симпатична, весела людина. Забрав маму Ніни до себе, тепер дівчина має свою двокімнатну квартиру. Папа Сергій на дух не терпить тата Олега. Але ж це він виховав і дбав про Ніну. Як можна його не покликати? А мати не захоче бачити ні Сергія, ні Олега. — Гаразд, — зітхнула Ніна. — Давай дзвонити. — До тебе на весілля? Звичайно прийду, – зрадів тато Сергій, – а коли? Ох, доню, я в цей час буду далеко в морі. А знаєш що.

Advertisements

Ми з вами втрьох махнемо кудись і відсвяткуємо, коли я повернуся. З мене подарунок… — Ніночка, рідна, пробач мені, але я не зможу бути присутньою. Бабуся Сіма погано почувається. Їду до неї. Ні, весілля скасовувати не треба. Їй трохи нездужає. Але ж ти знаєш, що за городом потрібне око та око… — Ну ось, — Коля сяяв у всі тридцять два зуби, — все само собою втряслося. На весіллі гуляли з мамою та дядьком Максом. Потім медовий місяць у селі, з татом Олегом та бабусею Сімою. А потім, коли з рейсу повернувся тато Сергій, ми втрьох з’їздили на курорт, відірвалися там на повну, а після повернення, в порту на нас чекав татовий подарунок — автомобіль.

Advertisements