Запропонували ми молодим пожити у нас і все було в будинку добре, поки не з’явилася нахабна сестра моєї невістки.

У нас велика сім’я. Нехай не дуже дружна, але живемо разом. У мене один син. Кілька років тому він одружився і намагався жити окремо. Молоді нас особливо не напружували, тому відносини складалися дуже навіть нічого. Але все змінилося з народженням двійні у мого сина і його дружини. Ми, як дідусь і бабуся, були безмірно щасливі. Поки вони продовжували жити окремо, все було чудово. Я часто ходила до них в гості, намагалася якомога більше допомогти з онуками. Але радіти мені довелося недовго. У зв’язку з тим, що невістка пішла в декрет, син став єдиним годувальником. А двоє дітей-це дуже важко морально, фізично і матеріально.

Так як син у мене молодий фахівець, заробіток вище середнього. Заробітку сина на нормальне життя, в орендованій квартирі, де були діти, звичайно ж, не вистачить. Після пари місяців їх мук, ми з чоловіком запропонували переїхати дітям з онуками до нас. Вони з полегшенням зітхнули. Квартира у нас велика, чотири кімнати. В одній ми з дідом. Другу віддали для сина з дружиною. У третій зробили дитячу. Остання залишилася як вітальня, в якій ми вечорами любимо збиратися всі разом. Так і жили-поживали, поки до нас не підселили ще одного жителя. Одним прекрасним днем невістка попросила дозволу пожити пару днів її сестрі у вітальні.

Advertisements

Я не дуже зраділа, але все ж погодилася. Але поведінка сестри мені не сподобалося, приходила пізно, заважала спати іншим. Чому я на старості років повинна все це терпіти? Намагалася поговорити з дружиною сина, але вона дуже жалісливо просить не виганяти її. Їй нікуди більше піти. Їхні батьки живуть у провінційному містечку, а сестра тільки влаштувалася на нову роботу. І ось я тепер сиджу вечорами і думаю, як мені вчинити? Образити невістку і попросити з’їхати її сестру? Тим більше що спочатку розмова йшла про пару днів.

Advertisements