Таня вирішила знайти для свого чоловіка нову дружину, але спочатку треба було його навчити дечому. Наприкінці такого повороту ніхто не очікував

Якось Таня сиділа на кухні з тіткою Оленою і скар жилася на чоловіка. Він випадковими заробітками мешкає вже другий рік. Вдома нічого не робить. Сином не займається. Олена пожар тувала, що варто написати оголошення та віддати чоловіка у добрі руки. Але жінки зрозуміли, що справді варто знайти йому іншу дружину. -Тільки ти повин на чоловіка змінити. Привчи його до домашніх справ і відправ на роботу, — нарешті сказала Олена. Тетяна замислилась. У чомусь її тітка Олена все ж таки мала рацію . Прийшла вона додому, а чоловік на дивані лежить, як нічого не було. — Олексію, чого лежиш? Іди двір підмети, потім із сином уроки зроби.

Олексій глянув на дружину, мовчки, вимкнув телевізор і пішов. На подив, чоловік все виконав. Після вечері Таня попросила його помити посуд. Він підвівся і почав працювати. Декілька днів вона про все просила чоловіка. А Олексій все робить, мовчить, не сперечається. Так минуло ще два тижні. Олексія вже й просити не треба було. Він сам посуд мив, прибирав, ходив магазинами, сміття виносив і робив іншу домашню роботу , коли в нього був вільний час . – Чоловік-домогосподарка – це, звичайно, добре, але його ще й працювати треба привчити! – подумала вона. Якось зустріла вона сусідку. Чоловік її тримав автомайстерню. Запропонувала їй свого Олексія як працівника, а Нінка так зра діла, чоловікові потрібний був помічник.

Advertisements

Коли Таня вдома сказала чоловікові про роботу, він сам зрадів і подякував їй. Чоловік почав працювати та приносити додому гроші. Так півроку минуло. Тетяна вирішила, що настав час уже чоловікові шукати іншу дружину. Щоправда, останнім часом їй ця думка не надто й подобалася чомусь. Ось прийшла вона знову в гості до тітки: – Все, готовий мій Олексій. — Ти ж найголовніше забула! – вигукнула тітка. — У ліжку він щось ще вміє чи забув? – Ой, це я не перевіряла. Самі там розберуться. Ми ж як nосварилися, то більше й не спимо разом. — Ні, так не піде. Потрібно перевірити усе. Таня підібгала губи, але погодилася. Того ж вечора вона таку перевірку влаштувала, що й віддавати розхотілося!

Advertisements