Донька від першого шлюбу мала залишитися в мене на тиждень, а дружина не була в захваті. Але тому, що вона зробила, немає виправдання.

Здрастуйте, мене звуть Сергій. Я хотів би розповісти вам про рішення, яке я прийняв для своєї дочки багато років тому і про яке ніколи не шkодував. Я вірив, що люблю Ельзу, коли одружився з нею. Маша була нашою першою дитиною. Ми з Ельзою розійшлися, коли нашій дочці було три роки. Ми тільки-но зрозуміли, що ми один одному зовсім чужі люди і не розуміємо, що один одному говоримо. Після роз лучення з нею я не залишив свою дочку. Щовихідні я привозив її до себе додому. Так тривало два роки. Потім я зустрів Наташу. Ми з нею працювали в одній фірмі. Почали зустрічатися, а за півроку я зробив їй пропозицію. Після її згоди ми побралися. Щовихідні я, як і раніше, привозив Машеньку до себе додому. Наталці це не подобалося, але я вважав, що їй просто потрібен час, щоб звикнути до моєї дитини.

Якось Наташа запропонувала замість того, щоб брати Машу на вихідні, поїхати до її батьків. Але це мені не сподобалося. Я не збирався кидати спілкування із власною дитиною через те, що в мене з’явилася нова дружина. Наталя дуже ображалася на мене. Чомусь вона почала сприймати мою дочку як конкурентку. Якось вона навіть поїхала до своїх батьків без мене, що мене не дуже непокоїло. Вихідні ми з Машею провели чудово. Ми пішли у парк та багато гуляли. Я купив нову ляльку для своєї дитини. Потім ми пішли обідати до піцерії. Загалом, у нас був чудовий день. Потім Ельза поїхала у відрядження. Маша збиралася залишитись у мене на тиждень, що мене неймовірно втішило. А ось Наташу ця новина не втішила. Вона стала чіплятися виключно до неї. Коли я повернувся з магазину, Наташа кричала і шльопала мою дочку.

Advertisements

Мабуть, Маша зіпсувала її дороrу пудру. Моя маленька дівчинка кричала і стиснулася в клубок у кутку кімнати, що було жа хливим видовищем. Наталя била її і обзивала. Я розлютився. Наталці було наказано вибачитися перед Машею і пояснити свою nогану поведінку. А мені Наташа поставила ультиматум: вибирай між нею та своєю дочкою. Я зрозумів, що Наталя не повин на любити мою дитину, але до неї можна ставитись належним чином! Конкурентом Наталки не могла бути маленька дівчинка! Я швидко ухвалив рішення. Я наполегливо попросила Наташу зібрати свої речі та залишити мою квартиру. Я навіть викликав для неї таксі. Потім я довго не міг заспокоїти доньку , оскільки вона була налякана. Через два місяці я дізнався, що Ельза зустріла і вийшла заміж. Щовихідні я, як і раніше, привозив Машу до себе додому. Минули роки. Дочка подорослішала і вийшла заміж. Ваня та Маша, її діти, тепер часто приходять до мене. Я ніколи не шkодував про прийняте багато років тому рішення захистити дочку. Я доnомагав їй рости, брав участь у її вихованні, сnлачував алі менти. Я б втратив свою дочку, яку я обожнюю, якби вибрав Наташу. Але я не припустився цієї помилки, і в результаті у мене тепер є дочка, зять і двоє прекрасних онуків.

Advertisements