Аристократка невістка зруйнувала наш будинок : вона відібрала в мене сина, він у всьому підпорядковується їй. Як годиться на свято покликала. І знову. Невістка не хоче. Син не піде, щоб її не образити.

Невістка змінила все в нас вдома і не на краще. Вона перетворила сина на підкаблучника , а сімейні традиції послала до біса. Я вже в тому віці, що хоч найменша увага може мене порадувати. Можу сказати – мені його не вистачає. У мене дві дочки та син. Я вже бабуся. Донечки подарували онуків. Син одружився нещодавно з дуже доглянутою дівчиною. Вона нам одразу не сподобалася. Першого дня знайомства на всіх дивилася зверхньо. На їхнє весілля ми запросили всю рідню та друзів. Їй це зовсім не сподобалося, вона забрала мого сина та поїхали ночувати до готелю.

У наступні дні нічого не змінилося. Вона поводилася так само холодно і суворо. Не спілкувалась, трималася від усіх подалі. Через три дні син винайняв квартиру, і вони пішли. Я була цьому рада, бо погано почувалася з нею поруч. Ми з чоловіком не звикли у своєму будинку ходити навшпиньки перед кимось. А вона вважала себе аристократкою, а нас навіть не знаю ким. Я не часто відвідувала їх, бо вона зухвало показувала, що їй це не подобається. Але найприкріше те, що вона забрала в мене сина.

Advertisements

Справа в тому, що у нас традиція збиратися разом, у свята, особливо на 8 Березня. Це повторюється щороку. І мені це було до вподоби. Ми веселилися, співали, танцювали. Усім було добре. Цього року вперше сина не було з нами: невістці це не подобається. Вона цього не хоче, а син не може залишити її одну. Нам усім було дуже сумно. Вона увійшла до нашого будинку і почала все руйнувати. Син їй підкоряється у всьому. Не хочу втра тити сина, але не знаю, як бути. Порадьте. Будь ласка!

Advertisements