Запропонувала чоловікові nродати дві наші квартири і куnити одну велику, але він з місця не ворушиться; каже йому так зручно. Але ж я знаю, що причина зовсім в іншому.

Так, я знала, що мій чоловік такий, просто я сама змінилася, вже дивлюся на речі зовсім іншими очима. Якщо раніше мене щось не влаштовувало, то зараз я думаю, що треба покращувати свій стан, тільки чоловік ніяк не погодиться. У нас є дві квартири, які знаходяться далеко від центру міста, в одній живемо ми, в іншій — квартиранти. Щоб поліпшити наш стан, я пропоную своєму чоловікові продати квартири і придбати одну, але хорошу, з гарним ремонтом і ближче до центру, думаю, що зможемо знайти трикімнатну квартиру.

Я навіть почала дивитися варіанти, показувала йому, тільки він сухо відмовляється. Мене бісить те, що він нічого не говорить, не аргументує свою позицію, не пропонує варіанти вирішення цієї задачі. Втомилася я кожен день з ним сваритися і сkандалити, ця людина просто не хоче ворушитися, він не хоче нічого міняти, каже, що йому і так добре, що квартиранти приносять прибуток, а те, що ми ледве-ледве живемо в тісноті, йому все одно.

Advertisements

Я вже не знаю, що робити, просила поради у мамы, вона сказала, що насправді, я права і чоловік повинен погоджуватися з моєю думкою і їй теж незрозуміло, чому він стоїть на своєму і не хоче нічого міняти. Я була б рада, якщо б він запропонував свій варіант, я не проти розглядати і іншу точку зору, я могла це все зробити, але вийшло так, що він нічого не пояснює. На думку чоловіка, він правий і його слово — це закон, він вважає, що дружина — дурне створіння, яке нічого нормального не може сказати. Я більше не можу терпіти таке ставлення, напевно, скоро подам на роз лучення.

Advertisements