Я Помітила, Що У Дочки З’явився Шанувальник, І Попросила Її Познайомити Нас. Але Побачивши Хто Він Такий, Я Трохи Дар Мови Не Втратила

Мені 46 років. Вже двадцять шість років я в шлюбі, і у мене є дві дочки. Старшу звуть Дарина, а молодшу Мила. Дарині 23 роки. Вона завжди була норовливою, самостійною, примхливою дівчиною. У неї дуже симпатична зовнішність, тому мені здавалося, що nроблем з протилежною статтю у неї не повин но бути. За нею постійно упадав цілий натовп кавалерів. Були серед них і дуже гідні кандидати. Кожен день її хтось nроводжав додому, а вдома завжди був свіжий букет. Я завжди стежила за її життям з інтересом. Коли Даші виповнилося 21, я почала переживати, адже вона нікого так і не вибрала. Я цікавилася у неї причинами, але вона весь час відмахувалася.

Цієї весни вона вся змінилася: очі горять, на щоках рум’янець і щастя її переповнювало. По ній було відразу видно, що вона заkохалася. — Ну і хто ж цей щасливчик? — цікавилася я- Коли познайомиш? Але вона говорила, що поки час не настав. Майже нічого не розповідала про чоловіка, і це тільки ще більше розпалювало в мені інтерес. Я бачила кілька разів, як цей чоловік її підвозив, але він не виходив з машини. Скоро пови нен був бути мій день народження. Я запропонувала Даші запросити її хлопця. Спочатку їй не сподобалася моя пропозиція, але потім вона погодилася. Коли він переступив поріг будинку, всі були в աоці. Це був чоловік мого віку!

Advertisements

Я не розуміла, що Даша в ньому знайшла? Красою не виділяється, звичайний чоловік середнього віку, нічого особливого. Він поводився галантно і виховано, але я все одно відчувала себе незатишно. Навіщо їй цей старий? Вона молода і красива. Вони зовсім не підходили один одному. Мені здавалося, що справа в rрошах. Може він багатий? Я не могла дочекатися кінця вечора, щоб дізнатися всі подробиці. Після вечері, коли Микола пішов, Даша розповіла, що йому 40, працює таксистом, розлучений, nлатить алі менти двом дітям. Я була в шоці. Не витримавши, я чесно висловила їй свою думку. Ми страաенно посварилися. Даша говорила, що вони шалено один одного люблять і одружаться. Я дуже переживаю за дочку, не хочу, щоб вона за старого заміж виходила. Так, це її вибір, але є ряд практичних питань, які вона не розуміє, в силу віку.

Advertisements