Оля Хотіла Подарувати Чоловікові Набір Для Встановлення Батьківства. Але Свекруха, Дізнавшись Про Це, Вnала В Істерику. Адже У Неї Була Причина…

У кожній сім’ї є свої скелети в шафі, але рано чи пізно всі карти розкриваються, з-за чого іноді руйнуються інші сім’ї. Ця історія — яскравий приклад даних слів. Оля і Саша були одружені майже два роки, і за цей час у них з’явилося дві дитини. Оля була домогосподаркою і доглядала за будинком і дітьми, поки чоловік працював учителем хімії в старших класах. Сашко з дитинства цікавився точними науками. На другу річницю їхнього весілля Оля для Саші придбала набір для експертизи по встановленню батьківства, про який давно мріяв Саша.

Ось тільки, дізнавшись про наміри Олі, свекруха попросила її не дарувати синові таке. Свекруха деякий час викручувалася від відповіді на питання Олі, чому. Але в підсумку вона зізналася, що баrато років тому, вони з чоловіком мріяли про сина, але наро дились у них відразу три дочки. Після їх народ ження у Ніни, мами Саші, з’явилися труднощі з тим, щоб завести ще одну дитину. Тому пара прийняла рішення усиновити дитину. До речі, навіть незважаючи на це, Ніна дуже любила Сашу і для неї діти завжди були головними людьми в житті.

Advertisements

Пізніше свекруха мало не на колінах благала Олю розповісти все Саші, мовляв, ти йому ближче всіх, тільки ти зможеш зробити це делікатніше. Але Оля відмовлялася, такі новини вона делікатно повідомити не могла. В результаті було прийнято рішення продовжувати тримати все в таємниці. Але через пару місяців, Саша сам куnив собі той набір і був в люті, коли вся правда виплила. Він був злий не за те, що його вси новили, а за те, що всі тримали це в секреті. Свекруха начатку звинувачувати у всьому невістку — за те, що вона не погодилася розповісти про це чоловікові перед тим, як той сам дізнався, а невістка звинувачувала свекруху, і ось так у колись дружній родині стояла напружена атмосфера образи ще дуже довгий час.

Advertisements