Моя Невдячна Дочка Хоче Одягатися І Жити, Як Її Подруги, Мати Шубу, Дороrу Машину, Багато Nодорожувати, А Зять Все Це Дати Не Може. І Вона, Збирається …

Я щонеділі пекла пиріжки, готувала суп і чекала дочку з зятем. Дочка дуже любила зятя, та й він мені теж дуже подобався. Він справжній сім’янин. Весь день працював, а після роботи приходив додому, щоб провести багато часу з дружиною. У них є дочка, і він постійно займається дівчинкою, гуляє з нею. З цим у нас теж ніколи nроблем не було. Плюс до всього цього, він до мене ставився з повагою. Одного разу він прийшов до мене додому один.

Я дуже здивувалася, тому що вони в основному проходять з моєю дочкою разом. Але цього разу донька не була з ним, а зять був дуже сумним. Коли я запитала, Що сталося, чому сумне обличчя і де дочка, він сказав, що останнім часом вони з дружиною постійно лаються. Я дуже здивувалася, тому що у них ніколи не було таких nроблем. Справа в тому, що моя дочка хоче жити, як її подруги, мати шубу, дороrу машину, багато nодорожувати, а зять все це дати не може. У нього середня зарnлата, і він ледве встигає забезпечити щомісячні витра ти.

Advertisements

А дочка від нього вимагає, щоб він розвивався і знайшов роботу краще. Я вирішила поговорити з дочкою. Коли я хотіла переконати її, щоб вона не роз лучалася, вона сказала, що не хоче, як я — прожити своє життя нещасної на одних макаронах і гречці. Вона сказала, що отримала вигідну пропозицію за кордоном, збирається з дочкою їхати. Я на мить задумалася. І дійсно, я все своє життя жила з чоловіком, який мало заробляв, все терпіла, а він в підсумку мене кинув і пішов до молодої. Я відразу замовкла і зрозуміла, що не маю права втручатися в життя дочки і давати їй поради.

Advertisements