Донька не послухала мене і вирішила вийти заміж. Але вже через кілька місяців постукала до мене в двері і таке сказала

Чимало я в своєму житті зустрічав мужиків, які тільки й робили, що пускали пил в очі: обіцяли життя як в раю, море грошей тощо, а на ділі, представляли з себе порожнє всього лише місце. За одного з представників даного виду я і вийшла свого часу заміж. Точніше вийшла я за порядного і перспективного хлопця, який всього через рік став алкоrоліком. Я деякий час терпіла, все ж ми разом дочку виховували. Я намагалася змусити його прийти в себе, схаменутися, але, незабаром зрозумівши, що це неможливо, я просто кинула ці спроби і подала на розлу чення. Одній дитину ростити було, звичайно, важко, але так було краще, ніж поруч з алкоrоліком.

Пощастило, що мої батьки мені в цьому активно допомагали. Я хотіла, щоб дочка виросла розумною і відповідальною дівчинкою. Розум — це не завжди хороші оцінки в щоденнику. Буває, людина в школі вчитися на одні четвірки і п’ятірки, потім виростає і життя собі по дурості руйнує. Треба вміти і правильно жити. Все б нічого, тільки моя дочка мало не зробила ту ж помилку, що і я. Одного вечора вона розговорилася і сказала, що збирається заміж за свого хлопця. Я знала, що у неї є хлопець, але не думала, що все настільки серйозно. Я намагалася її відрадити від заміжжя, адже вони зустрічалися недостатньо довго, щоб приймати такі рішення.

Advertisements

Жити разом вони завжди можуть, в мій час, якщо дівчина жила з хлопцем, не вийшовши за нього заміж, її називали не найприємнішими словами. Благо, в наш час люди стали мислити розумніше, так що весілля вже на така серйозна подія, як раніше, але і моїй дочці було реально рано вийти за хлопця заміж. У відповідь на мої слова, почалися ц і» мам, ти не розумієш » і «я його люблю». Тоді я вирішила зустрітися з її хлопцем і зрозуміти, якого взагалі він сорту. Під час зустрічі я почула стільки порожніх обіцянок, мама не горюй. Власний бізнес відкриє, вже запланував скільки дітей заведуть, і кому він свій бізнес залишить. Я не помилялася, відмовляючи дочку, але вирішила її провчити, і дала свою згоду на весілля.

Ох, як несподівано було, коли вже через пару місяців дочка прийшла за допомогою. Виявилося, зять весь день пропадає десь, каже, що кредити для просування бізнесу бере, а кредити на моїй дочці залишаються. Кредит для бізнесу, якого немає… ви щось дурніше чули? Я ні. Ось я доньці і сказала, мовляв, або вона свого чоловіка, новоспеченого, на нормальну роботу відправляє, або відразу на вулицю з речами. Дочка довго опиралася, але через час він сам подав на розлу чення, під приводом «Моя дружина еrоїстка, тільки на себе гроші і витрачає». Не подумайте нічого поганого, але я рада, що так сталося. Хороший був урок для дочки, я вважаю.

Advertisements