У мене та мого майбутнього чоловіка було те саме ім’я – Женя. У день реєстрації шлюбу в РАГСі на нас чекала дивна новина.

Моя історія знайомства із чоловіком дуже цікава. Коли я навчалася в одинадцятому класі, моя подруга вирішила влаштувати вечірку. Нас було десь двадцять людей. Деяких я знала, але решту бачила вперше. На столі було багато алкоrолю, різні закуски. Всі веселилися, танцювали. Колонки грали на весь будинок, я налила собі яблучний сік і вийшла на балкон, намагаючись якось усунутись від шуму. Там зустріла хлопця приблизно свого віку. Трохи вище за мене, в окулярах. Стояв собі спокійно, читав книгу, мабуть, як і я, прийшов сюди через гучну музику.

Ми познайомилися і були здивовані, коли дізналися, що виявились тесками. Звати так само, як і мене — Женя. Він студент економічної академії, на цю вечірку його потяг друг. Ми були дуже схожі, у нас було багато спільного. Обидва непитущі, любимо книги, фантастичні фільми та кішок. У такі місця ходимо дуже рідко, але, мабуть, у цей день доля звела нас саме тут. Ми домовились про зустріч. Довго гуляли і все ніяк не могли наговоритися, ніби знали один одного сто років. Зустрічі перейшли до побачень.

Advertisements

За короткий час Євген став для мене дуже близькою людиною, дуже любили один одного. Незабаром я закінчила школу і вступила до університету. На другому курсі мій коханий вже працював і зробив мені пропозицію. Я, звичайно, відповіла згодою. Схожості не закінчилися, ми були дуже здивовані, коли в день реєстрації шлюбу побачили, що у нас збігаються не лише імена, а й прізвища. Тому я залишила батьківську, тепер не було потреби міняти. Ми живемо дуже щасливо, у нас дві дитини. Часто жартуємо з дітей, що вони у нас двічі Григор’єві.

Advertisements