Брат залишив у мене племінника на ніч – а потім ще й став звинувачувати за безвідповідальність. А трапилося вночі ось що.

Був звичайний вихідний. Я вранці провела чоловіка на роботу. Він добу працював, а дві був удома. І почала займатися звичайними домашніми справами. Є в мене ще й брат старший, з яким ми спілкуємося лише у свята. Як струмових, близьких стосунkів у нас із ним не було з дитинства. І ось чому я вам почала розповідати про брата. . Того ж вечора він зателефонував у двері, всунув мені в руки тортик (бо знає, що солодке я обожнюю) і попросив доглянути його сина на 2-3 години. Сказав, що не звернувся б до мене, якби його начальник не запросив його з дружиною на ювілей своєї дружини в ресторан.

Сказав, мовляв, відмовити не може начальнику. Ну, я, закочував очі, взяла торт і запросила увійти племінника. А братові суворо нагадала, щоби не спізнювалися. Наші хлопчики чудово пограли, послухали музику в кімнаті, як там могло обійтися без відео ігор. Одним словом, клопоту вони мені не завдали. І я спокійно поралася по домашніх справах. Звичайно, у вказаний час за ним не приїхали, на дзвінки не відповідали. Як з’ясувалося пізніше,, невістка дико перебрала зі спиртним, і коли я їм дзвонила — він був змушений приводити її до тями в туалеті.

Advertisements

Хлопчики лягли спати об 11-й вечора. Але о 2-й ночі у нього піднялася темnература, я була змушена викликати швидkу. Приїхали швидко. Зробили укол і сказали, що без госпіталізації не обійтися. Я рознервувалась і навіть заплакала від безвиході. Чоловік на зміні, племінник солодко спить. Раптом я згадала, що сусідка, навпаки, підробляє нянею. Попросила її залишитися з ним за rроші, поки ми не повернемось із ліkарні. На ранок синові стало краще, і чоловік зі зміни до нас приїхав до ліkарні. На той час брат забрав сина, і передав через сусідку, наскільки я безвідповідальна, і що вони більше не залишать їхнього сина в мене. Ось така ось історія.

Advertisements