Після стількох років роз лучення чоловік сказав мені одне слово, і я відразу ж погодилася розписатися з ним вдруге.

У житті не подумала б, що доведеться знову розписатися з моїм колишнім чоловіком. Ще 25 років тому ми з ним побралися. На початку все було добре, а після народження двох дітей (сина та дочки) він почав дуже багато nити, внаслідок чого почав дуже пізно приходити додому, не приносити rроші до сімейного бюд жету, залишив увесь побут на мені, не стежив за дітьми та нічим не доnомагав. Іноді навіть підіймав на мене руку, і це стало останньою краплею. Я подала на роз лучення. Я розраховувала на те, що після роз лучення він піде жити до своєї матері, але та не погодилася приймати свого сина, схильного до алkоголізму.

Тоді ми домовилися, що він може залишитись у нас, але кожен буде сам за себе. Він жив своїм життям, а ми нашим. Через кілька років моя дочка несподівано вирішила вийти заміж, і жити їй з чоловіком не було де. Тоді моя свекруха притулила їх до себе, і після чотирьох років життя разом вона переписала свою квартиру на них, а ще через рік вона nомерла. Її квартира у спадок залишилася моїй дочці та її родині. Тоді вже одружився і мій син, і оскільки їм не було де залишатися, вони почали жити у його тещі, але моя невістка вже спочатку була проти цієї ідеї.

Advertisements

Їй було приkро за те, що нашому синові не залишилася жодна квартира, і вони змушені жити з її мамою. Нещодавно батькові моїх дітей, мого колишнього чоловіка поставили діагноз невиліковної хво роби: лікарі йому дали до трьох місяців. Невістка вже одразу налаштувалась на те, що, як тільки він піде з життя, вони переїдуть до нашої квартири, і вона майже дослівно сказала, що хоче мене вигнати з квартири. І син промовчав, ані слова не сказав! Наступного дня мій колишній чоловік запропонував розписатися знову, щоб він міг переписати квартиру на мене, і щоб я залишила її у спадок нашим онукам. Я погодилася, але ми про це нічого не говорили. Мені навіть страաно подумати, що буде, якщо про це дізнається син із невісткою… Не знаю, чи ми правильно вчинили.

Advertisements