Майбутній чоловік відмовився одружитися. Його діти від першого шлюбу не дали згоду.

Ця історія про непередбачуване життя моєї подруги Іри. Вона роз лучилася з чоловіком через рік після шлюбу, він часто вживав. І на цьому перший шлюб був завершений. Роки через 2 вона познайомилася з чудовим чоловіком, який теж був ро злучений 8 років тому. Він був на 10 років старше моєї подр уги. Від першого шлюбу у нього було двоє синів 12 і 16 років. Коли їхні стосунkи переросли в любов, то вони вирішили не поспішати з весіллям.

Почали жити разом в цивільному шлюбі, і діти нареченого їх часто відвідували. Іра здружилася з хлопчиками, і вони теж її полюбили. Їм завжди було весело разом, так мені вона розповідала про них. Через 3 роки Іра заваrітніла, вони з нареченим відразу ж вирішили подати документи в ЗАГС. Так само стали не зволікати з призначенням дати весілля. Було вирішено зіграти її через 3 місяці. Але ось Іра стала помічати, що чоловіка ніби підмінили. У неї було таке відчуття, що він чогось не домовляє. Хлопчики теж різко припинили з’являтися у них. І коли це стало її сильно дратувати, вона сама визвалася на розмову.

Advertisements

З’ясувалося, що хлопчики, дізнавшись про те, що у них скоро з’явитися братик або сестричка, і що тато одружується на Ірині – стали nлакати, а старший зовсім обізвав тата зрадником. Він намагався їх заспокоїти, розібратися і умовити – у нього нічого не вийшло. Я впевнена, що їх налаштувала проти Ірини їхня мати. Адже вона завжди через хлопчиків контролювала, що і як у них там. Майбутній чоловік попросив почекати з весіллям, адже він не хотів втрачати синів, особливо їх довіру. Іра послала його, відразу зібрала речі і переїхала до себе. Хоча я не схвалювала її такого рішення. А він визнав батьківство, обіцяв, що всім забезпечить дитину і через пару місяців повернувся в свою колишню сім’ю. А по-вашому, як повинна була вчинити Іра?

Advertisements