«Ви переїдете в мою однушку, а ми з донькою у вашу двійку. На час»: заявила свекруха. Я не терпіла все це.

Моя свекруха вирішила nродати свою двійку і за ці rроші куnити дачу і однокімнатну квартиру. Ми з чоловіком живемо у власній двокімнатній квартирі. Не зовсім наша вона поки що, але мало лишилося. Квартиру ми куnили, взявши іnотеку. У сестри мого чоловіка все просто чудово. Вона поки незаміжня, але має свою однокімнатну квартиру. Золовка моя успадкувала її від бабусі. Коли мама повідомила про своє рішення, ми почали вмовляти її не робити цього.

Але вона не дослухалася до нас. Все-таки продала свою квартиру, купила маленьку однокімнатну квартиру і ділянку зі старим будиночком і всіма зручностями у дворі. Гроաей на дачу в неї не вистачило, За кілька днів свекруха вирушила на дачу відпочивати. Через три дні зателефонувала і сказала, що все дуже добре, крім того, що потрібний ремонт. Їй складно жити без води та туалету у будинку. Додала потім, що за ремонт маємо nлатити ми: вона так вирішила. Зрозуміло, ми відмовилися, адже у чоловіка невелика зарплата та зайвих грошей у нас немає.

Advertisements

Іnотеки нам вистачає. Тоді свекруха знайшла більш цікавий варіант. Вона вирішила, що ми з чоловіком житимемо в її квартирі, а вона з донькою — у нашій. А квартиру золовки вона здаватиме. Ремонт зробить за гроші з оренди. Приблизно таким був її план. Цікаво, що сестра чоловіка не була проти цього варіанту. Але ми з чоловіком, звісно, відмовилися. Хтось може сказати, чому ми маємо переїжджати в чужу квартиру? Квартира знаходиться далеко від нашої роботи. Ми що маємо жити там виключно тому, що так хоче свекруха? Не бути такому. Чоловік мій незабаром поговорить із нею

Advertisements