Оксана послухалася своєї родини і пішла на побачення з Дмитром. А коли наприкінці він попросив окремі чеки, очі дівчини округлилися.

Оксана, скромна 29-річна вихователька дитячого садка, дорожить своїм простим життям та обожнює дітей. Зарплата у неї мізерна, тому вона дуже ощадлива. Знайти партнера для неї складно, оскільки вона рідко зустрічається з самотніми чоловіками через роботу. Якось подруга запропонувала познайомити Оксану з 30-річним холостяком Дмитром.

Вони обмінялися номерами, і, незважаючи на те, що Оксану не надто вразив чоловік, вони підтримувала зв’язок. Дмитро був вражений її характером та завалив її повідомленнями та запрошеннями. Сім’я та друзі закликали Оксану дати йому шанс, тому вона неохоче погодилася повечеряти у престижному ресторані, який обрав Дмитро. Оксана не звикла до розкішних місць та турбувалася про ціни. Коли вона висловила своє занепокоєння, Дмитро відмахнувся, сказавши, що це не дорого. Вона й гадки не мала, що їх визначення цін сильно розходяться. Коли принесли рахунок, Оксана була приголомшена.

Advertisements

Дмитро запросив окремі чеки, а Оксана мала всього 1200 гривень! У паніці вона вибачилася, зателефонувала матері з туалету та попросила терміново переказати їй 700 гривень для оплати рахунку. Пізніше Оксана висловила невдоволення подіями. Одні стали на бік Дмитра, пославшись на тренд на окрему оплату, інші співчували Оксані, вважаючи, що коли хлопець запрошує дівчину кудись, то він має взяти на себе відповідальність за оплату. Оксана почувала себе обдуреною, бо відмовилася від пропозиції, якби знала ціни на страви в тому ресторані. Вона воліла більше не бачитися з Дмитром, і хоча деякі друзі критикували її за таку різкість, вона залишилася вірною своєму вибору.

Advertisements