5-річна дівчинка вразила публіку, виконавши пісню 45-річної давності!

Перш ніж Вайолет Бурдік з’явилася на шоу Еллен, вона вже зробила ім’я в Інтернеті. Незважаючи на те, що Вайолет на той момент було лише п’ять років, вона була чудовою співачкою та знала, як привернути увагу аудиторії.

Як з’ясувалося, Вайолет виховував батько Райан Бурдік, міський музикант, який стежив за тим, щоб Вайолет займалася музикою з самого раннього віку.

Advertisements

Батьки Вайолет не знали про те, що їхня донька вже стає знаменитою, допоки їхня сестра не відправила ролик за участю дівчинки продюсерам шоу Еллен.

Коли Райану зателефонували з шоу, він був, м’яко кажучи, приголомшений. Але як людина, яка кілька років допомагала розвивати співочі здібності доньки, він не повинен був дивуватися з того, що його дочка стане сенсацією завдяки своєму голосу.

Не встиг Райан схаменутися, як продюсери шоу Еллен запросили Вайолет для майбутнього виступу. Це означало, що батькова дочка демонструватиме свої співочі здібності перед усією країною!

Під час свого виступу на ток-шоу Вайолет та її тато говорили про те, як сильно вони люблять Доллі Партон. Вони поділилися своєю любов’ю не лише до її музики, а й до тієї гарної роботи, яку Партон робить, допомагаючи суспільству за допомогою Бібліотеки уяви Доллі Партон.

Після того, як розмова добігла кінця, Еллен захотіла послухати, як співає молода Вайолет. І яку ж пісню вона могла вибрати, якщо не класику самої Доллі Партон? Під акомпанемент гітари свого батька Вайолет почала співати хітову композицію “Джолін”.

Вайолет привела аудиторію в захват, а відеозапис її виступу незабаром став неймовірно популярним в Інтернеті.

Але на цьому веселощі не закінчилися. Коли дует тата і доньки закінчив свій виступ, Еллен піднесла їм останній сюрприз – оплачену на всі витрати відпустку в Теннессі.

Тепер Раян планує навчити Вайолет грати на музичному інструменті, щоб вона могла сама собі акомпанувати! І, можливо, вона колись знову повернеться на шоу Еллен!

Advertisements