Близнюки чують, як т.ато грає на гітарі, і виконують такі рухи, що мама плаче від сміху

Заради дітей варто жити. Безумовно, є причина, по якій в наймиліших відео завжди є маленькі чоловічки і звірята. Коли маленька дитина починає стрибати і танцювати, всім хочеться зупинитися і подивитися. Це відео обов’язково викличе у вас посмішку. Мати і батько просто хотіли пограти на гітарі під час вечері, але у маленьких близнюків були свої плани.

Як тільки заграла музика, чарівні дівчатка почали танцювати на своїх стільцях і рухатися в такт музиці. Судячи з їх приголомшливого виступу, ці близнюки, безумовно, завдадуть ще більше клопоту в майбутньому! Незважаючи на те, що відео просто чарівне, не дивно, що ці малюки так люблять танцювати.

Advertisements

Згідно з дослідженнями, музика надзвичайно важлива для маленьких дітей. Музика допомагає дітям зрозуміти, як правильно рухатися і виражати свої емоції здоровим способом.

Музика також може допомогти у вивченні мови. Коли ви слухаєте пісню, вам легше вловити інтонацію мови. Це також значно полегшує запам’ятовування. Це одна з причин, чому студенти часто використовують музику для вивчення іноземної мови.

Дослідження, проведене в університеті Макмастера, показало, що діти, які слухають музику, частіше посміхаються. Коли ці музичні діти плачуть, їх легше заспокоїти, ніж дітей, які не слухають музику. Крім того, підвищений вплив музики на дітей пов’язаний з тим, що вони частіше досліджують навколишній світ.

Якби ці маленькі дівчатка могли говорити і читати наукові дослідження, вони б точно погодилися з вченими. Вони обожнюють танцювати під музику свого батька. Хоча передбачалося, що вони мають вечеряти, не схоже, що цих дівчаток сильно хвилює їжа. Вони б з великим задоволенням пограли на гітарі і влаштували танцювальну вечірку.

Advertisements