Маленькі близнюки – найкращі помічники своєї матері…

Як наймолодші з 10 дітей, Аделін і Сара вже мають великий досвід у допомозі з пранням, завантаженні та розвантаженні посудомийної машини, витиранні всього – від шаф і ванни до підлоги, викиданні сміття (мені найбільше подобається спостерігати за їх роботою) та їх останній улюбленій роботі у дворі! Діти так швидко переростають цей початковий етап життя, що на самому початку виникає неймовірна близькість і зв’язок, які сприяють формуванню особистості дитини, і навіть вимагають, щоб саме ви були поруч зі своєю дитиною!

Кожне годування, кожне миття обличчя, кожна зміна підгузника, кожна прочитана книга, кожна пісня та кожна дрібна робота по дому, яку ви виконуєте, роблять ваші серця та дух достатньо сильними, щоб вони залишалися на все життя. Кожна мить, яку ви проводите, виховуючи свою дитину, перебуваючи поруч з нею, має значення там, де це найважливіше – у серці.

Advertisements

Єдине, що я хотіла б сказати новоспеченим батькам, – це розуміння того, що ви цінуєте, святкуєте, отримуєте справжнє задоволення і що ви робите все можливе, щоб піклуватися про своїх малюків з радістю! Кожна хвилина, навіть найважча, буде варта того!Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements