Мама поділилася емоційним відео, на якому старший брат співає для своєї сестрички, яка народилася раніше терміну.

Ніколи не знаєш, коли саме твої діти дивляться і навчаються в тебе, але вони точно дуже часто вловлюють емоції людей, що їх оточують. Нещодавно одного такого маленького хлопчика переповнювали емоції, коли він співав своїй новонародженій сестричці колискову. Його мама знімала те, що відбувається на відео. І в неї, як у сина та багатьох глядачів, з’явилися сльози на очах. Якоїсь миті мама запитала сина: -Що у тебе з очима? -Я плачу, бо мені добре. Горда мама спочатку не наважувалася поділитися цим відео, але в якийсь момент вона зрозуміла, що весь світ має побачити це кохання брата до сестри. “Хоча я егоїстично приховую такі прекрасні моменти від світу

і плекаю їх потай, сьогодні я випадково зняла один із найдивовижніших епізодів у моєму житті. Тут я бачу не просто старшого брата, який любить свою молодшу сестру, а красу історії. Від усвідомлення того, що моя 4-річна дитина здатна відчувати глибокі емоції, захоплювало дух, його любов і подяка долі за сестру Елліс були майже відчутні”. Не дарма члени сім’ї так емоційно переживають, коли мова заходить про дитину Елліс. Часом було дуже важко: батьки навіть не знали, чи зможуть колись забрати її з собою до рідного дому. -Еліс народилася без серцебиття. Поки лікарі намагалися її реанімувати, моє серце зупинилося від страху та стресу, і я знепритомніла.

Advertisements

Через 3 дні я прийшла до тями і насамперед побачила свого крихітного бійця. Елліс провела 2 довгі місяці у відділенні інтенсивної терапії, борючись за своє життя. Кештону, її старшому братові, дозволили побачити її лише один раз. Маленький хлопчик так хотів цієї зустрічі, що не міг стримати сльози, коли це стало можливим. -Я відчувала, що мого сина переповнювали емоції, адже він нарешті міг лежати поряд зі своєю молодшою сестрою і тримати її за руку. За ці два місяці він став свідком стількох подій, що сталися зі мною та його сестричкою. Я можу тільки уявити, що це був момент солодкого полегшення від того, що ми знову разом. Зараз у маленької Елліс все добре: вона росте і вчиться новому щодня. Завдяки старшому братові, поруч із дівчинкою завжди буде той, хто наглядить за нею та захистить її. До того ж він не боїться виявити емоції і дати їй зрозуміти, що любить її.

Advertisements