Коли Микола покинув свою дружину, його бабуся вирішила допомогти невістці з правнучкою та впустила їх у свій будинок. Це змінило життя Оксани.

Микола увійшов у життя Оксани зненацька, тим більше, що вона була щаслива у шлюбі з Олександром. Не підозрюючи про це, Микола подумав, що його колишня дружина чекала на нього, але був дуже здивований, побачивши, що вона задоволена життям без нього. Оксана та Микола прожили разом п’ять років. Спершу з його матір’ю, але пізніше Микола купив квартиру на ім’я своєї матері.

 

Advertisements

Відразу після народження їхньої дитини поведінка Миколи змінилася: він став вічно дратівливим і незадоволеним. Одного разу він раптово вирішив припинити стосунки, перевіз Оксану та їхню дитину до старого сільського будинку своєї бабусі. Тим часом поселив у квартирі молодшу жінку і офіційно розлучився з Оксаною. Проте бабуся Миколи була маяком підтримки для Оксани . Вона глибоко дбала про Оксану та свого правнука, навіть залишила їм свій дім.

 

А Микола, здавалося, зник, занурившись у своє нове життя. Саме у цьому селі молодий вдівець на ім’я Олександр звернув увагу на Оксану. Його дочка часто грала з сином Оксани, що зрештою призвело до їхньої зустрічі. Вони покохали одне одного і вирішили з’їхатися. Сільський будинок перетворився під керівництвом Олександра. Саме тоді, коли щастя Оксани досягло свого піку, Микола з’явився знову, усвідомивши свої помилки. Однак він не був готовий побачити процвітаюче життя Оксани без нього, тому єдиним варіантом у цій ситуації було мовчки розвернутися і піти

Advertisements