Ірина ніколи не втручалася у справи сина, навіть коли Віка народила від нього дитину. Але саме Ірина мала сплатити за помилки сина.

50-річна Ірина не могла зрозуміти, чому всі ці інтриги розвиваються саме довкола неї . Віка та її мати практично цькували її, будучи її сусідами. Вони стояли біля її дверей. Віка казала, що дитина в колясці – онук Ірини. 25-річний син Ірини та Віка знали один одного з дитинства. Був час, коли Ірина та мати Віки товаришували через спільне навчання їхніх дітей у школі, але згодом їхнє життя перестали перетинатися. Ірина завжди дотримувалася політики невтручання у справи свого сина.

 

Advertisements

Виявивши його фотографію з Вікою у соціальних мережах, вона здивувалася, але промовчала. Однак спокій був порушений, коли мати Віки повідомила її про вагітність дочки . Ірина вірила, що двоє дорослих людей віком 23 років здатні впоратися із ситуацією самостійно. Незважаючи на невпевненість, син не заперечував можливості бути батьком, але не мав наміру одружуватися. Віка, з іншого боку, була сповнена рішучості зберегти дитину.

 

Після пологів тест підтвердив батьківство, внаслідок чого син Ірини, Ігор, став виплачувати аліменти на дитину, хоч і був відсутній у її житті. Ігор вважав усе це юнацькою помилкою, витягнув з неї урок і рушив далі, тепер заручений з іншою жінкою, яка знає про його минуле, але не турбується про нього. Тим часом Віка, здавалося, все ще відчувала образу, незважаючи на свій вибір ростити дитину за допомогою матері. Ірину обурювало очікування її участі, адже вона не висловлювала жодної емоційної прихильності до онука. Але чи має Ірина грати якусь фінансову роль чи дбати про свого онука, незважаючи на її байдужість? Це питання все ще витає в повітрі.

Advertisements