Уляна вже остаточно залишила колишнього чоловіка в минулому, але раптом надійшла вимога від доньки: треба доглядати її хворого батька.

Уляна, яка виховувалася виключно матір’ю з раннього дитинства, звикла до самодостатнього способу життя. Тому, вийшовши заміж, вона була вражена залежністю свого чоловіка від виконання основних обов’язків по дому, що викликало часті розбіжності у молодих. Хоча Уляна намагалася адаптуватися до гармонійного сімейного життя, її декретна відпустка ознаменувала регрес, зваливши на неї абсолютно всі домашні обов’язки.

 

Advertisements

Прагнучи змін, Уляна влаштувалася на віддалену роботу і попередила чоловіка про своє бажання розлучитися. Раптом він перетворився на, здавалося б, відданого сім’янина, але все одно з владними манерами, які пригнічували незалежність Уляни. Остаточно переситившись, Уляна пішла від нього, зосередившись на своїй кар’єрі та вихованні дочки, тоді як її колишній чоловік вів безрозсудний спосіб життя.

 

Через роки її дочка розповіла про тяжкий стан здоров’я свого батька, закликавши Уляну доглядати його після госпіталізації. Незважаючи на наполегливі прохання, Уляна відмовилася, що призвело до напружених стосунків між матір’ю та донькою. Зрештою, ультиматум дочки, що пов’язує її стосунки з матір’ю з турботою батька, підштовхнув Уляну поступитися. Вона знову усвідомила, що на її життя впливатиме присутність колишнього чоловіка, хоча заради стосунків із донькою вона мала терпіти.

Advertisements