Ганна та Надя були здивовані, коли на курорті до них підійшов багатий незнайомець і запропонував прогулятись увечері. На щастя, за ними спостерігала одна мудра знайома, яка врятувала їх.

Ганна і Надя з нетерпінням збирали на відпустку – і нарешті купили путівки до Єгипту – місце мрії, яке жодна з них не могла собі дозволити завдяки багатому партнеру, але сподівалася досягти власними силами. З хвилюванням збираючи валізи, вони говорили про море, яке побачать наступного дня. Переліт та дорога до готелю пройшли без пригод, що дозволило їм відпочити перед тим, як вони планували викупатися та дослідити місцевість. У готелі їх зустріла Варя, молода дівчина, яка працювала там три роки.

 

Advertisements

Спочатку Варя була такою ж туристкою, як і вони, але згодом отримала візу та роботу через наплив відпочиваючих-співвітчизників. Вона планувала повернутися додому через два роки, визнаючи, що рідна домівка – краще для життя. Варя надала неоціненну допомогу Ганні та Наді, розповідаючи про місцеві звичаї та проводячи екскурсії своїми улюбленими місцями. Якось під час обіду увагу Наді привернув місцевий житель, який підійшов до неї і тихо заговорив.

 

Він трохи поговорив з нею і запросив на вечірню прогулянку. Варя спостерігала за ними здалеку – і пізніше вирішила втрутитися у ситуацію. Варя пояснила, що спілкування з місцевими чоловіками пов’язане з ризиком, і розповіла страшну історію про одну дівчину, яка вийшла за місцевого багатія і почала жити під його жорстким контролем. Незважаючи на, здавалося б, комфортне життя, жінка живе тепер у “золотій клітці”, не маючи можливості навіть вийти з дому без дозволу чоловіка. Розповіді та поради Варі змусили Ганну та Надю переосмислити можливу небезпеку, підкріпивши мудрість пошуку супутника зі знайомого оточення.

Advertisements