Моя друга свекруха не хотіла приймати того факту, що я маю дитину від першого шлюбу.

Вийшовши заміж вдруге, я почала жити з моєю дочкою Ксенією від першого шлюбу і новим чоловіком під одним дахом. Якось, щоб відзначити успіхи Ксенії у навчанні, ми запланували святковий захід – але він був моментально затьмарений поведінкою моєї другої свекрухи.

З минулого досвіду я навчилася не терпіти неповагу, і мене насторожила явна зневага свекрухи до мене, яку я пояснила тим, що я була колись заміжня, та ще й залишилася з дитиною. Перед весіллям я підслухала, як вона ставила під сумнів рішення чоловіка одружитися зі мною, посилаючись на те, що Ксенія – “чужа дитина”. На святі на честь моєї дочк , на якому були присутні родичі та друзі, все спочатку йшло добре – з радісним спілкуванням та очікуванням подарунків.

Advertisements

 

Моя свекруха приїхала із запізненням, і під час вручення подарунків демонстративно подарувала іншим своїм онукам розкішні подарунки, а Ксенії вручила лише коробку фломастерів – явно принизивши її при всіх. Цей вчинок, спрямований на те, щоб принизити і Ксенію, і мене, не виправдався. Її кричуща неповага стала останньою взаємодією з нами на подібних зборах. Її поведінка підтвердила, що в майбутньому їй не радітимуть на будь-яких сімейних заходах. Я маю намір усіма силами захищати свою сім’ю від подібних токсичних людей.

Advertisements