Коли покупка квартири була вже на носі, Ольга була спантеличена пропозицією свого чоловіка. Незабаром вона дізналася, що це був найпоширеніший спосіб шахрайства.

Микола та Ольга були одружені вже п’ять років; їхній син ходив до дитячого садка, але в них не було власного будинку. Вони старанно відкладали гроші на початковий внесок і навіть виділили додаткову суму на меблі. Ольга проводила весь вільний час у пошуках ідеальної квартири. Як тільки вона знайшла, Микола приголомшив її раптовою пропозицією: зареєструвати квартиру на ім’я своєї матері, стверджуючи, що це буде вигідніше з фінансової точки зору. Ольга була спантеличена, адже в них уже було накопичено чимало грошей. Розмова з матір’ю Миколи довела, що це був їхній план із самого початку.

 

Advertisements

Якось, занурена у свої тривожні думки, Ольга послизнулася, виходячи з дитячого садка свого сина. Борис, батько одного з дітей, який працює ріелтором, допоміг їй піднятися і запропонував підвезти. Дорогою Ольга розповіла Борису про свою ситуацію. Він поспівчував, поділившись своїм досвідом роботи з нерухомістю. Незважаючи на наполегливість Миколи завершити угоду з квартирою за участю його матері, Ольга рішуче відмовилася, що спричинило напружене протистояння. Микола погрозив розлученням, на що Ольга несподівано погодилася. Вона переїхала до своєї матері,

 

яка надавала їй емоційну та фінансову підтримку. Вони часто зустрічалися з Борисом, і в міру того, як вони впізнавали один одного, Борис здавався їй цікавішим. Він стикався з подібним обманом з боку своєї колишньої дружини і тещі, що призвело до їхнього розставання і тому, що він виховував свою дочку поодинці. Через два роки Ольга та Борис одружилися. Їхні діти стали ходити в одну школу, а родина процвітала, маючи три квартири. Щодо Миколи, то він реалізував свій план уже з новою дружиною, але тільки щоб зіткнутися з послідовними нещастями зі своєю квартирою — затопленням, пожежами та відсутністю зацікавлених покупців чи орендарів. Карма наздогнала його.

Advertisements