Син не захотів вчитися після школи, а одразу одружився. Але незабаром він розлучився, прийшов до мене додому і вмостився на мою шию.

У мене двоє вже дорослих дітей, і я відчуваю труднощі з моїм сином Романом. Коли старша – дочка – влаштувалася і створила свою власну сім’ю в іншій країні, у Романа справи йшли не дуже добре. Він намагався знайти відповідні варіанти, але поки що безуспішно. Нещодавно він почав добряче пити і навіть запрошував своїх п’яних друзів до нас додому, де вони поглинали всю нашу їжу. Роман часто скаржиться мені, що він не має дружини і нормальних друзів, і мені його шкода.

Після закінчення школи Роман не захотів одразу вступати до університету, і незабаром зустрів свою майбутню дружину Мирославу. Однак вони насилу зводили кінці з кінцями, а родичі Мирослави підливали олії у вогонь, критикуючи Романа за те, що він не заробляє достатньо, щоб утримувати сім’ю. Зрештою вони розлучилися, і Роман повернувся жити до мене. Ми жили разом, поки я не вийшла на пенсію, і Роман попросив взяти моє пенсійне посвідчення, пообіцявши повернути його за місяць, коли знайде роботу .

Advertisements

 

Хоча він і знайшов у результаті хорошу роботу, але так і не повернув мені пенсійне посвідчення. Він стверджував, що гроші потрібні йому більше, ніж мені, і погрожував припинити спілкування зі мною, якщо я наполягатиму на поверненні. Я не хочу розповідати про це своїй дочці, бо боюся, що вона образиться на мене насамперед за те, що я так довго приховувала свою ситуацію. Я також не хочу, щоб мої діти сварилися між собою через мене. Я застрягла у замкнутому колі, і не знаю, що робити. Я весь день розмірковую, де я помилилася у вихованні Романа, і як він став таким матеріалістом та егоїстом?

Advertisements