За три роки шлюбу я бачила свою свекруху лише один раз, і ця зустріч показала її справжню суть.

За три роки шлюбу я бачила свою свекруху лише один раз, і ця зустріч показала її справжню суть. Я родом із села, але вже 12 років живу у місті. Зустрівши Ярослава, ми швидко закохалися і побралися. Однак перша зустріч з його матір’ю затьмарила моє хвилювання. Вона поцікавилася моєю біографією і, схоже, була розчарована, дізнавшись про моє скромне походження. Будучи самопроголошеною міською модницею, вона дивилася на мене зверхньо через моє сільське коріння.

Ми з чоловіком доклали чимало зусиль, щоб купити та відремонтувати нашу квартиру, але, прийшовши в гості, вона розкритикувала все, назвавши наші старання несмаком. Її слова поранили мене, адже ми з Ярославом так багато сил вклали у наш дім. Ярослав намагався втішити мене, запевняючи, що його мати не мала на увазі нічого поганого. Щоб уникнути конфліктів, я почала йти з дому, коли вона приходила. Переломний момент настав на святкуванні її ювілею,

Advertisements

коли я вперше прийшла до неї додому. Я була приголомшена безладом і брудом. Не стримавшись, я висловилася з приводу бруду, чим викликала розлад. Вона поскаржилася Ярославу, зіпсувавши свято. Тепер Ярослав ображений на мене через те, що я висловилася. Адже я роками терпіла її критику за те, що вона не така, як усі. Чому я маю мовчати, якщо вона ніколи не мовчала? Її постійні докори на адресу мого походження змушують мене запитувати: що я зробила не так?

Advertisements