Купи сумку, збирай свої речі і їдь до своєї матері ,а я куплю собі квартиру.

— Дана, Денис, ми з татом приготували для вас сюрприз. Наша бабуся заповіла нам квартиру. Ми з батьком довго думали, як вчинити і вирішили, що найкращий вихід — це продати її і гроші розділити порівну. Ми з батьком віримо, що ви вже достатньо дорослі і по-розумному розпорядитися грошима. Сказала дітям за вечерею мати двійнят, Дениса і Дани, Олена.

— Це чудова новина, — відповів Денис, нам якраз з Ліною необхідно власне житло, адже ми не хочемо жити з її ріднею, так як це зайві витрати, та й іпотеку поки брати не особливо хочеться, так як дружині скоро в декрет йти, після чого я залишуся одним годувальником. — Ой, синку, справу кажеш, — підтримав хлопця Тимофій Іванович, — Добре б було, якби Ліни батьки вам таку ж суму дали, як і ми з матір’ю. — Пап, ну, не починай. Гроші — це не головне, головне — це любов і добре ставлення в сім’ї.

Advertisements

Вона прекрасна, любляча дружина, а ще вона дуже добра і чуйна. А ось ваш подарунок нам зараз життєво необхідний. Ми вам дуже вдячні. — Знаєш, синку, щодо фінансів, ти помиляєшся. Коли в животі порожньо, то в родині миру не буде. — Батько, у нас все вийде! Я в цьому впевнений! — Це добре, що ти в це віриш, але завжди знай, що ми з мамою поруч. А ти, доню, що скажеш? — Батьки, я ж вам казала, що я збираю гроші на квартиру, а тому і мені ваш подарунок дуже стане в нагоді. Дякую! — А як ваші справи з Мишком? Як ви далі жити збираєтеся? Мені хочеться вірити, що ти за нього заміж не вийдеш, поки квартиру не купиш?

— Батьку, ну чого ти знову починаєш? Я ж не дурна наївна і все на золотий тарілочці з блакитною облямівкою не збираюся йому підносити. Я поки не вирішила, чи буду я йому взагалі говорити щось про квартиру. Немає у нього прагнення жити краще. Він не будує планів на подальше життя. У мене таке враження складається, що він і так всім задоволений. Ми зараз квартиру знімаємо в рівних частках, на продукти скидаємося, і він упевнений, що у нас все відмінно. Він мене недавно на вечерю до матері запрошував, але я відмовилася. Вона в очі посміхається, а за очі брудом поливає. Я ж себе знаю, можу не витримати і рушити боляче і всі мої заняття з самоконтролю полетять в тартарари. МІша мене приваблює своїм спокоєм.

Advertisements