Мама попросила мені купити їй машину, а коли я сказала, що не зможу впоратися з кредитом, вона взяла та поставила хрест на мене із сім’єю.

Мама дуже сильно образилася на мене із чоловіком. Бажаєте дізнатися причину? Ми відмовилися купувати їй машину! Чи бачите, ми не мільйонери, і жодних рахунків у швейцарських банках у нас немає. А брати кредит у цей час – просто абсурд: у нас у самих іпотека. Натякати на машину мама стала близько 5 років тому. Батьки чоловіка купили собі новий автомобіль, от і мамі захотілося: -Я завжди про машину мріяла! Але куди мені, з моєю зарплатою — щоразу зітхала мама. Але ж машина свекрів теж не з неба впала. Вони кілька років збирали на неї, працювали з ранку до ночі,

продали стару, додали грошей і купили – самі, без нашої допомоги. Більше того, тоді у мами навіть прав не було. Але вона швидко вирішила це питання: записалася в автошколу, отримала права і стала годинами сидіти на сайтах купівлі-продажу машин. З того дня вона мало не щодня скидала мені варіанти, які їй сподобалися. Сказати, що я була здивована, нічого не сказати: обрані нею машини коштували досить-таки недешево. -Та краще відразу нормальну брати, ніж потім з мотлохом возитися — пояснювала вона свій вибір.

Advertisements

Зараз у нас іпотека, доньці 5 років, ходить до садка, наступного року – до школи. Жодних заощаджень у нас немає, живемо від зарплати до зарплати. Я все це прямо сказала мамі, пояснила ситуацію: якщо потрібна їй така машина, хай сама бере кредит. -Як я зі своєї пенсії платитимуть? — обурилася вона і грюкнула дверима. Нині відіграється на онучці. Не дзвонить, не заходить, не цікавиться. Найбільше шкода нашій онуці: вона так хоче до бабусі, а пояснити їй усе я поки що не можу.

Advertisements