Двоюрідна сестра Діана попросила мене дати притулок її на якийсь час, я зраділа і погодилася. Але незабаром усвідомила – ця була найбільша помилка у моєму житті.

Ще в дитинстві я дуже сильно хотіла хоча б разок побачитися з моїми двоюрідними братами, адже рідних сестер або братів у мене не було, все дитинство я провела сама, граючи сама з собою. Тим не менш, ми так і не змогли побачитися, але одна з них, Діана, завжди тримала зі мною зв’язок, шукала можливість приїхати і якось потусити зі мною.

Пройшло багато років, з Діаною я спілкувалася лише телефоном. Я сама виросла, мені було вже 21 рік, живу одна, будинок був невеликий, але мені більшого й не треба було. Одного дня, досить несподівано для мене, мені зателефонувала Діана, і сказала, що вона на пару днів хоче в мене погостювати. Я попередила її заздалегідь, що спати їй доведеться на дивані, і вона сказала, що nроблем з цим у неї жодних немає. Вона залишалася в мене досить довгий час, але згодом я помітила, що вона стала якось див но і на хабно поводитися.

Advertisements

Діана їла все, що було в холодильнику, водила до мене додому своїх хлопців, яких міняла щодня, не прибиралася за собою і просто поводилася як свиня. У мене не залишалося їжі, щоб перед парами поснідати. Незабаром я змушена була її виселити. Я спробувала це зробити спокійно, але Діана відповіла аrресією, на що я відповіла відповідним чином, і вона пішла з дому, навіть не подякувавши, але не забула назвати мене егоїсткою і образилася.

Advertisements