Коли я повернувся з Італії, щоб повести маму на відпочинок, Я остовпів побачивши в яких умовах вона живе. А сестра брехала мені, що у мами все добре.

Кілька років тому моя компанія запропонувала мені переїхати до Італії і стати там начальником філії. Пропозиція була більш ніж спокусливою, тому я взяв мою дружину з собою, і ми переїхали до Італії. Зараз у нас вже є син, який ходить тут у другий клас. На Батьківщину ми поверталися рідко, але про рідних не забували.

Я щомісяця пересилав гроші на карту сестри – їй і мамі, а також тещі. Я знав, що сестрі нелегко: вона одна виховувала 3 дітей. Чоловіка від неї пішов відразу після народ ження третього. Нещодавно я вирішив повернутися в Україну і забрати з собою в Італію маму і сестру з племінниками. Вирішив влаштувати такий сімейний відпочинок. Тільки все вийшло не за планом. Побачивши, в яких умовах живе мама, я остовпів. У неї не було опалення, не було гарячої води, половина труб потребували ремонту, спала мама в одязі, щоб не мерзнути…

Advertisements

Я трохи крізь землю не провалився, але ж сестра говорила, що у мами все відмінно, і вона ні в чому не потребує. Власне, до сестри я і поїхав з питаннями, але тут мене знову чекав сюрприз. Виявилося, всі гроші сестра привласнювала собі. Вона жила в розкішному двоповерховому будинку, а її діти ходили з гаджетами останніх поколінь. Я був не в собі від люті, і в Італію з собою забрав тільки маму. Думаю, я прийняв вірне рішення.

Advertisements