Моя нова подруга працює в готелі. Нещодавно вона розповідала, що мій чоловік їхній постійний клієнт. І він завжди приходить у готель із однією жінкою.

Ми з чоловіком були одружені три роки. Я вважала, що в нього багато всяких переваг, але особливо я виділяла доброту, відкритість до людей. Він та людина, до кого завжди можна звернутися по допомогу, то я думала. Сам він позбавлений хитрощів і підлостей, тому в поведінці людей цього теж не помічає. На одну вечірку спільні друзі запросили двоюрідну сестру іменинника. Вона чомусь одразу зациклила увагу на Юрі. Це було важко не помітити. Моя присутність її не збентежила. Вона просто ігнорувала мене. Не хотілося псувати свято скандалом,

тому я стиснула губи, втішаючи себе тим, що після свята її ніколи більше не побачу. Але як би не так! Вона звідкись роздобула номер мого чоловіка і почала йому дзвонити. Я сто разів йому казала, що її треба просто заблокувати. — Ну я так не можу з людиною вчинити, Ань, вона ж просто дружити хоче, — відповів він. »Який же ти наївний!» — думала я. Але не тиснула на нього, думаючи, що це через особливості його характеру. А згодом у мене з’явилася нова подруга. Ми познайомились через знайому. Вона, вперше побачивши мого чоловіка, зблідла.

Advertisements

Потім мені каже : -Ань, мені здається, що я не маю права від тебе таке ховати. Я працюю в готелі. Твій чоловік — наш постійний клієнт. Він завжди приходить із однією жінкою та бере номер на пару годин. Я показала їй фотографію «недавньої» знайомої чоловіка, і Олена підтвердила, що мій чоловік з нею зустрічається протягом усього нашого шлюбу. У мене світ звалився, а разом з ним і всі уявлення про Юрка! Я після вчинку першого чоловіка втратила будь-яку довіру до протилежної статі!

Advertisements