Таня і Олена були подругами не розлий вода ще з часів дитсадка. Але тільки в універі стало ясно, які ж вони подруги насправді.

Таня і Олена були подругами з самого дитинства. Вони не були схожі одна на одну зовсім, проте ж, були гарними подругами, добре знали одна одну і проводили весь день разом. Разом дівчата пройшли через багато: дитсадок, школу, разом в універ пішли… От тільки вже в універі стало зрозуміло, які дівчатка насправді люди. Таня була дочкою магната, який фі нансовими махінаціями розбагатів ще в дев’яностих, щоб вже в наш час витрачати весь свій бюд жет на дочку, яка знала, як правильно у нього випрошувати гроші. А ось Олена, навпаки, була з самої звичайної сім’ї.

Вони були небаrаті і небідні — самі звичайні роботяги. Вже в універі Таня зрозуміла, як можна витрачати на себе ще більше, і стала чіплятися до всяких баrатих біз несменів. Вона перетворилася в саме цього паразита, який замість kрові, висмоктував гроші. Підлий вчинок? Підлий! Ось тільки і біз несмени ці були далеко не янголами.

Advertisements

У той же час Олена тільки зізналася в любові своєму другові дитинства, Владу, який на той момент працював офіціантом в кафе, жив з батьками і був тим ще невдахою. Таня навіть відмовляла Олену від того, щоб зустрічатися з таким «нищебродом», але та не послухала подругу. Що ми маємо в підсумку? Лена на даний момент живе щасливим життям матері і домогосподарки з люблячим чоловіком і прекрасними дітьми, а Таня ж у цей час уже здалася в пошуках баrатого чоловіка, адже всі те і роблять, що поступають із нею, як вона: закохуються в гроші її тата, а не в неї.

Advertisements