Я ледве терпіла те, що свекруха оселилася у нас на кілька місяців. Але те, що зробила потім, стало останньою краплею мого терпіння.

Через ремонт своєї квартири свекруха живе вже кілька місяців у сина. Невістка, Альона, не може після роботи полежати чи відпочити. Це з тим, що свекруха починає щось просити, щойно вона повертається. Чи чай там заварити, чи щось недороблене закінчити. Квартиру свекрухи затопили. Їй довелося робити там ремонт. Але з її характером ремонт затягнувся надовго. Має дуже важкий характер. То шпалери їй не подобалися, то колір плінтусів. А ці кольори вона сама вибирала.

Працівникам доводилося по п’ять разів міняти те саме. Якби не її характер, ремонт давно закінчився б і поїхала вона б жити у свою квартиру. Більше того, зараз вона вирішила наводити своїх подруг у квартиру сина. У них там посиденьки до ночі. А ще, чоловік Альони має відвести їх додому. Нещодавно навіть свого кавалера до будинку притягла. Дуже вже почувається як у своїй квартирі. Хоч би працювала, тільки вечорами зустрічалися б з Альоною. Але ні, вона не працює, живе на пенсію та на rроші дітей, які вони відправляють. Коли Альона щось говорить чоловікові, той завжди відповідає, що його мати нічого nоганого не робить.

Advertisements

І в тому, що вона наводить своїх подруг – він нічого nоганого також не бачить. Отак і жили кілька місяців. Нещодавно Альона дізналася, що ремонт у її квартирі закінчився. Але свекруха не хоче їхати. Олена завжди знала, що ця жінка любить бути у центрі уваги. А в будинку цього не виходить. Якось донька Олени захво ріла. І через те, що останнім часом вона багато ліkарняних брала, вирішила, що цього разу свекруха поряд, вона подивиться за дитиною. А сама Олена піде на роботу. Хоч якась користь буде від неї. Але не тут було. Щойно свекруха зрозуміла, які думки у Олени, зібрала речі та поїхала звідти. Навіть синові нічого не стала говорити. А таке рідко буває! Вона обов’язково попросила його відвезти її додому. А так, встала, зібрала речі та поїхала на таксі. Ось як це працює! Коли їй потрібна допомога, вона вдається. А коли потрібна доnомога від неї – вона тактовно звалює.

Advertisements