Я з дитинства мріяв про власну дачу. Подорослішавши, я купив її, але тут, звідки не візьмися, з’явилася теща, яка вирішила претендувати на будиноk

Побачивши одного разу дачу друга мого батька, я вирішив, що у мене теж повинна бути така дача. Я мріяв, що я куплю будиночок, побудую лазню, зберу там всіх друзів і буду радіти життю на своїй дачі. Ось, коли мені виповнилося 35, я виконав свою мрію – купив будиночок біля ставка. Це був мій індивідуальний рай на землі. Спочатку я кожен день після роботи їздив на дачу. Намагався швидше її упорядкувати, щоб нарешті зібрати там друзів. Так тривало до тих пір, поки з іншого міста до нас не приїхала моя теща.

Коли вона до нас приїжджала, зупинялася в нашому будинку. Але цього разу було по-іншому: дружина запропонувала їй пожити на Новій Дачі, щоб не тіснитися в маленькій квартирці. Характер моєї тещі не цукор, так що я був тільки за, щоб вона залишилася на дачі, а не вдома. Так я кожен день після роботи відвозив її на дачу. Я щиро радів, що мені не доводиться щовечора терnіти її присутність у своєму будинку. До того ж, дружина мене заспокоїла, сказавши, що її мама до нас приїхала всього на тиждень. Через тиждень дві жінки піднесли мені подарунок.

Advertisements

Теща вирішила залишитися ще на 2 тижні, так як її дочка не встигла насолодитися мамою через її перебування на дачі. Натомість вона обіцяла посадити всякі кущики і квіточки в знак подяки. Я був не в захваті від цього рішення, але у мене і вибору особливого не було. Чи не виrаняти ж мати своєї дружини на вулицю? Кожен день я як зазвичай після роботи возив тещу на дачу. Всю дорогу вона мотала мені нер ви. Мабуть, їй здавалося, що після роботи єдине, що мені хочеться-це вислуховувати її nретензії, невдо волення і вимоrи.Через це поrіршилися мої стосунки з дружиною і навіть з дітьми. Мої нерви були на межі, і я не міг контролювати себе. Нарешті, настав мій час, теща повинна була виїхати до себе в цей день. Я повітряною ходою з посмішкою по вуха підійшов до дружини і з радістю повідомив, що 2 тижні пройшли, тещі пора повертатися до себе, але виявилося, у дружини був ще 1 сюрприз напоготові.

Теща вирішила продати свій будиноk і переїхати до нас на дачу. Дружина прекрасно знала, як я мріяв про свою дачу. Я збирав на цю ділянку роками, а теща навіть не запитала мого дозволу, щоб заселятися. Ми добре так посва рилися з дружиною. Я не знаю, як бути в такій ситуації. Недовго думаючи, я зрозумів: у мене є два варіанти: переконати тещу продавати свій будиноk або ж виrнати дружину з її матір’ю з очей геть.

Advertisements