Як Склалася Доля Дівчини, Яку В 1996 Році Віддали На Усиновлення Китайцям. ФОТО

90-ті роки для більшості людей в Росії були важким часом: громадяни втрачали роботу, гроші і заощадження, а хтось ще щось більш цінне. Наприклад, дітей. Москвичка Ольга — через бідність, яка звалилася на неї абсолютно несподівано — прийняла складне рішення і відмовилася від однієї своєї дитини! Ольга працювала бібліотекарем у своєму місті. У неї було троє дітей, але не було чоловіка. Остання дитина народилася в 1990-му році, але через 3 роки Ольга втратила роботу і залишилася без грошей. Ольгу навіть не брали касиром в магазин. На короткий час жінка змогла неофіційно влаштуватися вантажницею на ринок. Грошей, які заробила Ольга, вистачало тільки дітям на їжу.

Advertisements

Найбільше Ольга переживала не за себе, а за своїх дітей, особливо, за наймолодшу Ганну, якій тоді виповнилося 3 роки. У той важкий рік Ольга приймає складне для себе — віддати Ганну в дитячий будинок. У 1994 році 4-річна Аня опинилася в дитячому будинку. Незабаром стало відомо, що буквально через півроку Ганну вирішила вдочерити китайська пара Су і Лін Цсзинь. Подружжю було тоді вже по 48 років, але дітей у них не було. Чому китайська пара вирішила вдочерити саме російську дитину — нікому не відомо. Маленька Ганнуся стала Ганною Цсзинь і поїхала зі своїми прийомними батьками в Китай.

Слід зазначити, що чоловік і жінка Цсзинь ніколи не приховували від Ані, що вона прийомна і в Росії у неї є рідна сім’я. Коли Ганні виповнилося 22, дівчина вирішила відшукати свою рідну сім’ю і її прийомні батьки китайці Цсзинь допомогли їй в цьому. Зараз Ганні вже 30 років. Свою рідну маму Ольгу вона знайшла і підтримує з нею добрі стосунки. Правда, Ганна своїми батьками все одно вважає подружжя Цсзинь, яким зараз по 74 роки. Адже саме вони практично повністю виховали дівчинку, давши їй і освіту і все необхідне для повноцінного життя. До своєї рідної мами Ольги Ганна ставиться добре і не тримає на неї зла! Ользі зараз 56 років, і у неї в житті все добре: жінка заміжня і працює в банку.

Advertisements